Вторник, 15 Октомври 2019

И още нещо

Реклама

Партньори

TOMIK 92
Визитки

Рекламна къща Томик`92 ви предлага изработка на визитки. Добрата и уникална визитка е необходимо допълнение към успешния бизнес.

Визитката е може би най-важния рекламен аксесоар, защото в повечето случаи тя остава единствения спомен за вашата фирма. Може би поради нейната важност - визитката е и най-подценявания рекламен материал.

Всеки, преглеждащ своите визитни картички за дадения бранш ще избере тази, която ще го привлече най-много. Добрия дизайн за визитки е фактора, който ще повлияе върху мнението на вашите партньори за вашата фирма. Визитката е първия, а понякога и последния досег с вашата дейност.

Визитките дават възможност на вашия нов познат да запомни името ви, адреса ви и вашия телефонен номер.След като сте били представени, ръкували сте се и сте разменили няколко думи, можете да решите да връчите своята визитна картичка. Най-вероятно ще представите картичката си по време на първата среща с някого, когато е най-удобно да се направи това. Размяната на картички обикновено бележи края на една първа или предварителна среща.
Представянето на вашата визитка посочва, че желаете да продължите диалога по друго време.
Посетителят в нечий офис може да поднесе визитната си картичката на секретарката, за да бъде съответно представен или насочен към подходящия човек. След това вече може да поднесе втора визитка на домакина.

Когато не присъствате физически, можете да дадете възможност на вашата картичка да ви "представя". Например приложете я, когато изпращате някакъв материал, кратка бележка или делово писмо на някого, с когото имате намерение да установите контакт в бъдеще.

Визитната картичка представя вас и вашата фирма на потенциалните партньори и клиенти.

Заповядайте в нашият офис: София, ул. Алдомировска 124 или се свържете с нас на телефони

02/8 31 31 62 и 0878 31 31 62.

Цена за 100 бр. визитки – от 4.00 лв.

 

 
Webmedie.dk Webdesign Joomla CMS Hjemmeside